Ulrich Sandner toca en directe a cugat tv

Música a Sant Cugat

Publicat el 24/feb/11 per Maria Cuso

El cantautor italià resident a Sant Cugat, Ulrich Sandner, ha passat pel plató de Cugat.cat per oferir un petit tast del seu darrer treball, 'Músicas contra il Diluvio'. Acompanyat de la seva guitarra i amb composicions a mig camí entre el castellà i l'italià, el cantautor ha interpretat els temes 'Barcelona', 'La Leocadia' i 'Walzer contro il Diluvio'.


MIRA-HO A CUGAT TV

Ulrich Sandner ha recorregut un llarg trajecte, tant personal com musical, des de la seva Padova natal fins a Sant Cugat. Després d'haver format part de diversos grups musicals a Itàlia, acaba de llançar el que és el seu primer treball en solitari: 'Músicas contra il Diluvio'.

Aquest treball, de producció catalana, consta de 16 cançons on Sandner fusiona ritmes mediterranis amb el folk i el so més acústic. Una experiència concebuda per ser escoltada de principi a final, amb una cadència que et porta de tema en tema, i que pretén ser, com diu l'artista, una 'barca de salvació' on agafar-se dins l'estrès del dia a dia.

El cantautor italià ha fet una pausa enmig del procés de llançament del nou treball i de les actuacions que van sorgint per la promoció del disc, per apropar-se al plató de Cugat.cat i oferir una mostra d' aquest nou treball.