Gravacions 2010: La Porta dels Somnis

'Aire Lliure' és el darrer treball de la banda santcugatenca La Porta dels Somnis.

Música a Sant Cugat

Publicat el 2/gen/11 per Maria Cuso

La Porta dels Somnis ha publicat a finals d'aquest 2010 un nou disc, titulat 'Aire Lliure'. A més, la formació liderada per Virgínia Matínez i els germans Oriol i Jaume Saltor va posar música a la nova temporada de TV3, amb la cançó 'Aquí'. El grup va presentar el seu nou disc en exclusiva a Cugat.cat. Escolta l'entrevista que els va fer Leticia Martín.

Escolta-ho

La banda santcugatenca La Porta dels Somnis tanca el 2010 amb un nou disc a les seves espatlles. 'Aire Lliure' és el títol d'aquest darrer treball de la formació, on s'ha buscat un so 'més natural i net' per tal d'acostar-se a l'essència de les cançons.

Les lletres d''Aire Lliure', escrites per la vocalista i del grup, Virgínia Martínez, parlen d''el valor dels detalls, les petites coses de la vida i la quotidianitat.'

Aquest nou treball compta, entre d'altres, amb temes com 'Aire Lliure' o 'Cada Melodia', que la formació va presentar en exclusiva al plató de Cugat tv al començament de la promoció del nou disc.

Reviu l'acústic de La Porta dels Somnis al programa 'Desendolla't de 'Cugat tv

A banda de les dues cançons que el grup va interpretar al plató de Cugat tv, el disc compta amb altres temes destacats com 'Aquí'. Aquesta cançó, encarregada especialment a 'La Porta dels Somnis', es va convertir en la banda sonora de la tardor a TV3, fet que ha suposat una gran promoció pel grup arreu de Catalunya.