Mine! serà aquesta nit un dels plats forts de la celebració dels 10 anys de Sona 9

Mine! actuen aquesta nit com a guanyadors del Sona 9 2009

Música a Sant Cugat

Publicat el 9/nov/10 per Marti Gonzalez

Bläue, La Iaia i Pulpopop són els finalistes de la desena edició del concurs Sona 9. Després de l'actuació d'aquests tres candidats al primer premi del concurs, aquesta nit la sala Bikini també acollirà un concert de Mine!, banda on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní, que actuen com a guanyadors de l'any passat. Altres bandes també pujaran a l'escenari per celebrar el desè aniversari del concurs.

Aquesta nit a partir de dos quarts de nou tindrà lloc la final de la desena edició del concurs Sona 9. Els grups finalistes són Blaüe, La Iaia i Pulpopop, que tindran l'oportunitat d'agafar el testimoni de Mine!, grup guanyador de l'anterior edició i on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní.

Precisament Romaní ha explicat a Cugat.cat què ha significat pel grup guanyar el primer premi del Sona 9 l'any passat.


Oriol Romaní

Per nosaltres el 'Sona 9' ha significat obrir-nos les portes de tot el que sempre havíem volgut fer, com gravar un disc en condicions.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El concert d'aquest any, a més de l'actuació dels tres finalistes i del guanyador de l'any anterior, compta amb els directes de conjunts com The Gruixut's, Manel, Els Amics de les Arts i Ix!, entre d'altres.


Oriol Romaní ha valorat el concert d'aquesta nit en declaracions a Cugat.cat.


Oriol Romaní

Tocar a la Bikini ens fa especial il·lusió perquè significa donar les gràcies, i tornar-nos a trobar amb la gent del Sona 9. I també perquè vindrà molta gent que va partcipar en edicions anteriors.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Mine! actualment està presentant el seu últim disc 'Un brindis pel nen androide', fruit del premi del Sona 9 de l'any 2009.