El disco funk de Se atormenta una vecina, en acústic al 'Desendolla't'

Música a Sant Cugat

Publicat el 18/jun/10 per Leticia Martin

Se atormenta una vecina és un dels grups de versions més reconeguts de Catalunya. La banda, que compta amb un component santcugatenc, actuarà a la Festa Major de Sant Cugat el dilluns 28 a la mitjanit, al parc Ramon Barnils. El grup ha fet una parada al plató de Cugat tv per oferir uns temes en format acústic, i transmetre l'ambient propi dels vuitanta que caracteritza els seus concerts.


MIRA-HO A CUGAT TV

Charlie Discoballs, Henry Enríquez, Donald Urkijo i Tolo són els encarregats de posar instruments i veu en aquest petit concert en acústic. Tal i com demostra en el primer tema, la banda s'està adentrant en el terreny dels temes propis, tot i que no abandona les seves personals versions de funk, disco i pop dels vuitanta. El segell santcugatenc de Se atormenta una vecina l'aporta Aram Montagud, trombonista santcugatenc.

Aquest és el primer dels acústics de Festa Major que ofereix el programa 'Desendolla't' de Cugat tv. Altres formacions que visitaran Sant Cugat per festa Major, com Els Amics de les Arts, Anna Roig i l'Ombre de ton Chien i Jaleo Real, també oferiran la seva música en format acústic al plató de Cugat tv.