Organització Illegal Festival: 'A les semifinals hi haurà sorpreses perquè es valorarà l'originalitat'

Música a Sant Cugat

Publicat el 11/mai/09 per Miquel Martinez

Escolta l'entrevista a Manel Barnils i Joaquim Pintó, membres de l'organització de l'Illegal Festival. Aquest concurs musical arriba a les semifinals, que s'han anomenat 'Illegal Festival Express', aquest divendres a la UREF. Nou grups passaran per l'escenari durant cinc hores. Cada formació tindrà uns deu minuts per sorprendre públic, organització i jurat.

Escolta-ho

A les semifinals actuaran els veterans rapers El Gremio, el grup de punk-metal Zikuta, que presenta el seu nou disc 'Arrels', la banda de rock Jack El Tuerto i una formació amb un estil semblant però amb més anys de rodatge, Corcho.

També pujaran a l'escenari de la UREF els Nekrobukkake, una proposta irreverent i provocativa que no deixa indiferent ningú. El trio de hardcore Perwerther's Original, on toquen dos components dels desapareguts Skamarlans, i el grup de metal Henry Dark, amb el bateria el santcugatenc Oriol Corroto. Henry Dark són semifinalistes del concurs Indie·Pendent, i competiran amb els també santcugatencs Mood per un lloc a la final.

The City's Last Noise és una altra de les nou bandes semifinalistes de l'Illegal Festival. El grup ha guanyat diversos concursos i això els ha permès gravar el seu primer disc. Per últim, l'única de les nou formacions que no és santcugatenca és Blind Job.

L'experimentació virtuosa de Carolina Chicken, el rock de Wazowsky i el punk de Ratas Kirotimikas també són semifinalistes del concurs, però no podran actuar aquest divendres per altres compromisos.