The City's Last Noise, finalistes del festival Indie·Pendent

The City's Last Noise al Teatre la Unió

Música a Sant Cugat

Publicat el 5/jun/08 per Miquel Martinez

El grup The City's Last Noise és un dels quatre finalistes del concurs Indie·Pendent. La gran final tindrà lloc el 3 de juliol, amb l'actuació dels quatre aspirants a guanyar el premi. Un dia en un estudi professional i la realització d'un vídeo musical a més d'una dotació econòmica són la recompensa d'aquest certamen.

El grup on canta el santcugatenc Gerard de Pablo tocarà la nit del 3 de juliol a la Sala Apolo 2 de Barcelona, conjuntament amb els altres tres grups finalistes. Si guanyen, The City's Last Noise aconseguiran la gravació d'un videoclip professional de la mà d'Activa Films, i la gravació durant un dia a l'estudi professional La Fi del Món, a més d'una part de la recaptació de les entrades als diversos concerts del concurs.
Però els finalistes del concurs tampoc marxen amb les mans buides. Com a mínim hauran actuat a sales com la Monasterio i l'Apolo 2 en les diverses fases del concurs, a més de la promoció a diversos mitjans i pàgines web que col·laboren amb l'event, com BCN Week, Scanner FM, MauMau Underground, Club Collective, No Muzak o la mateixa web d'Indie·Pendent.

A banda de l'Indie·Pendent, The City's Last Noise participen també al concurs Rock & Call, organitzat per Samsung Mobile. Les votacions es fan per internet i el premi consisteix en la gravació d'un disc en un estudi professional.