Treball i també il·lusió i alegria


  • Comparteix:

claudia.martinez

Claudia Martinez


Publicat: el 13/mai/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Segurament, després de set anys vestint la samarreta del Club Voleibol Sant Cugat no puc fer més que sentir-me una jugadora i, sobretot, una persona afortunada. Al llarg de set anys he tingut la sort de defensar, cada cap de setmana, la samarreta d'un club amb un planter excel·lent, probablement dels millors del país.

Hem guanyat molt darrerament perquè també hem treballat molt, no només les jugadores sinó també el cos tècnic. Però el mèrit de tot plegat està darrere d'una cosa que no es pot explicar.

Al club, quan s'apaga l'eco dels aplaudiments després de cada partit, hi ha treball, sacrifici, esforç, lluita i milers de tòpics més que també hi ha a molts altres clubs. Aquí, però, hem creat un valor afegit. Aquí, les petites aprenen de les grans i les grans ho fan de les petites. La il·lusió s'encomana, com també s'encomana l'alegria i les ganes de gaudir.

Al pavelló de Valldoreix o on sigui que hi siguem amb els colors de Sant Cugat, enfadar-se està prohibit i somriure és obligatori. I aquest és el nostre millor triomf i la clau que, juntament amb el treball constant, ens ha portat a assolir les medalles estatals, els ascensos de categoria, els campionats de Catalunya i tots els èxits recents.

Passaran els anys i seguirem jugant i gaudint a Sant Cugat. O potser no. Potser algunes marxen. Potser triem altres camins i gaudim fent altres coses. Això sí, els somriures, les alegries, les llàgrimes de felicitat i les medalles que hem assolit darrerament, no ens les podrà treure mai ningú. Viatjaran amb nosaltres per sempre.


CLÀUDIA MARTÍNEZ és jugadora del Club Voleibol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.