Complicitat i il·lusió


  • Comparteix:

robert.save

Robert Save


Publicat: el 1/abr/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat diumenge el Club de Rugby Sant Cugat es va classificar per una nova promoció a la Primera Divisió de la Lliga Nacional de rugby. Era la culminació brillant, d'una lliga irregular, en un partit vibrant davant d'un equip molt bo, que també es mereixia la classificació.

El partit es va viure amb una gran esportivitat per part dels dos equips, el referí i el públic. Era impressionant el silenci quan un o altre equip xutava a pals, la manera d'animar en positiu cadascun als seus. Tanmateix, el més espectacular va ser l'aplaudiment que els espectadors van lliurar als tres protagonistes del partit i el que va emocionar eren les abraçades entre els jugadors i el públic, que mostraven moltes coses, moltes històries conjuntes, molta complicitat i il·lusió. El sènior era, és per fi, el referent del club.

Complicitat i il·lusió hi ha al club i així és com hem que jugar aquesta promoció, on no valen possibilismes, tan sols cal pensar en guanyar.

Som conscients de les nostres limitacions esportives, on les jugades estàtiques de davantera, 'touche' i melé, juntament amb la dinàmica de melé oberta, ens fan patir molt, massa. Ens forcen a defenses exhaustives i condicionen la disponibilitat de pilotes clares per l'atac. També sabem de la nostra economia i per tant, el gran esforç que aquesta promoció representarà per al primer equip i el club.

Tanmateix, això és el rugbi, aguantar perquè no passin i fer pressió per passar, sempre amb sentit comú, amb intel·ligència i honradesa.

Amb la complicitat i il·lusió mostrada aquest diumenge, érem i som un sol col·lectiu. Podem pujar i aleshores serà el moment de pensar primer i de fer després, per consolidar-ho, pensant en la Lliga Nacional, al mateix nivell que la resta d'estaments i equips del club, que a la fi, tots aplegats, són els que ens han portat on som.

Estar en Lliga Nacional dóna visibilitat al club i al poble i ha de contribuir a que en el nostre pla de futur, en la nostra il·lusió, s'involucrin espònsors amb complicitat per ajudar a que la realitat no ens sigui massa feixuga i perduri.

ROBERT SAVÉ és representant del Club Rugby Sant Cugat a la Coordinadora d'Entitats Esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.