A ritme de cursa


  • Comparteix:

albert.caballero

Albert Caballero


Publicat: el 27/mar/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns anys, i no tants, el fet de córrer pel carrer en pantaló curt era vist rar, poc assenyat i, fins i tot, difícil d'explicar, quasi a tocar del ridícul. Uns trenta anys després l'evolució de les curses de fons i l'hàbit de sortir a 'trotar', acompanyat o sol, diverses vegades per setmana és quelcom habitual entre bona part de la població.

El fet de córrer s'ha començat a concebre com quelcom beneficiós per a la salut, per a les relacions socials, un bé per al cos i per l'ànima, i una manera més de divertir-se, conèixer gent i persones noves, a la vegada que es troben objectius per superar-se. A partir d'aquí, les curses, els entrenadors, els clubs i els espais per córrer s'han multiplicat arreu. Ara, a ningú no li sembla poc assenyat això de posar un peu per davant de l'altre el més de pressa possible.

Sant Cugat del Vallès és ciutat on ha agafat embranzida la nova moda de córrer, amb curses d'alt nivel i multitudinàries, com la Sant Silvestre Barcelonesa, la Mitja Marató de Sant Cugat o d'altres més petites, però igualment dignes, com la cursa de Medijocs. De bones instal·lacions, com les pistes d'atletisme de la Guinardera o el Parc Natural de Collserola, no ens en falten, i de botigues especialitzades per donar un servei complet al corredor com Thinkinsport tampoc. I és que Sant Cugat del Vallès batega a ritme de cursa!


ALBERT CABALLERO és atleta i especilista en running de Thinkinsport



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.