Set anys, moltes satisfaccions


  • Comparteix:

jordi.torrens

Jordi Torrens


Publicat: el 20/mar/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan fa set anys en Valentí Feixas, l'anterior president de la Fundació UESC i veritable impulsor de la mateixa, va proposar als membres del Patronat el meu nom per substituir-lo i aquests em van fer confiança i em van triar com a nou president no m'imaginava la feina que això podia comportar, però tampoc les satisfaccions que aquest càrrec em portaria.

Seguint el camí que en Valentí ja ens havia marcat, durant aquests anys, des de la Fundació hem proporcionat al nostre club les eines per ajudar al creixement personal dels nois i noies que, tot jugant a bàsquet o a tennis taula, estan en aquells anys en què també s'estan formant en les coses de la vida. Per això hem endegat programes com el Tots podem o Engantxa't als valors o l'Escola de pares, en què volíem que els nostres jugadors i jugadores aprenguessin altres realitats fora de l'esport i que els ajudessin a formar-se. No sé si ho hem aconseguit, però les mostres de suport que hem rebut a tots aquests programes així ens ho fan pensar.

També hem volgut participar de la vida social de Sant Cugat, integrant-nos en totes les activitats que s'hi fan i que en són moltes. La importància de les entitats en la vida santcugatenca és molt gran i elles són les que posen de relleu la nostra vila, les que la fan més gran i més rica, socialment, culturalment i esportivament. Per això, obrir el camí, poder-hi participar i integrar-nos ha estat molt satisfactori per nosaltres.

Però jo, en tot això, sols he estat un granet de sorra. Sense la feina de tota la gent que està o ha participat en la Fundació en aquests anys, no hauríem avançat i, des d'aquí, vull donar les gràcies als presidents de la UESC que han donat tant suport a la Fundació, a en Xavier Salvat, a en Valentí Feixas i a la Mònica Mateu, a tots el patrons que han fet tanta feina sense demanar mai res a canvi i a en David Lizano, a en David Martin i a l'Ester Garcia i a en Jordi Feixas i a la Mònica Palasí i als membres de les Juntes de la UESC i a tots els que han treballat dur per desenvolupar els nostres programes i que sense la seva feina no hauríem pogut tirar endavant.

Finalment, donar les gràcies a l'Ajuntament, així, en majúscules, incloent tothom començant per la seva alcaldessa i abans per l'anterior alcalde i continuant per tota la gent de les regidories d'Esports i de Benestar Social i de Cultura i de tothom que ens ha ajudat a tirar endavant el nostre projecte. A Sant Cugat, entre tots, ho hem de fer tot i, com diu el nostre programa, TOTS PODEM!

En fi, que això s'ha acabat però continua. El futur de la Fundació serà millor amb la nova presidenta, la Sònia Guivernau, al capdavant, però han estat tantes satisfaccions, tant d'orgull de pertànyer a la UESC i a Sant Cugat del Vallès que vull seguir col·laborant, que segur que tots fem falta.

Fins sempre, fins aviat!


JORDI TORRENS és expresident de la Fundació UESC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.