Sense Messi, cuidem Neymar


  • Comparteix:

jesus.galindo

Jesus Galindo


Publicat: el 13/nov/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Dos mesos sense Leonel Messi. En un altre moment haurien saltat totes les alarmes a Can Barça i s'hauria parlat de la 'messidependència'. Avui, no hi ha cap intranquil·litat, hi és Neymar. El Barça perd temporalmente el número 1 del futbol, pero ara té qui, sense cap dubte, serà en un futur no llunyà el nou número 1del món.

Aquest Barça té crèdit, malgrat alguns debats ronden l'absurd. 12 victòries i un empat en Lliga són números per somiar. No estarà Messi els propers partits, però hi serà Neymar. Un jugador que treballa per l'equip, que trenca les defenses rivals i que té gol.

El Barça no ha de patir per la baixa de Messi. Si ha de patir per alguna cosa és per Neymar. Interessadament alguns li han volgut donar la fama que es llança a la piscina, que fingeix les faltes i es tira a terra per enganyar els àrbitres. El temps està demostrant que el brasiler no fa teatre. El que fa Neymar és espectacle. Fa goig veure'l jugar.

Però ara del que se n'ha de preocupar el Barça és de protegir Neymar. I amb això tenen un paper molt important els àrbitres. No cal demanar-los cap tracte de favor, nomès que compleixin amb la seva feina i que quan li facin falta la xiulin. Així de fàcil.

Si Neymar el tracten com es mereix, el Barça continuarà funcionant.

I Messi que es cuidi, que es recuperi amb tranquil·litat perquè torni al cent per cent, el millor Messi. No hi ha pressa. Els seus companys cobriran bé la seva absència.


JESÚS GALINDO és periodista de Mundo Deportivo





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.