L'Olímpyc Floresta, l'au fènix de l'esport santcugatenc


  • Comparteix:

dani.aguila.aviles

Dani Aguila Aviles


Publicat: el 11/nov/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Semblen de pedra, sers immobles als quals res pot fer mal. Però aquestes muntanyes de múscul es mouen amb una agilitat sorprenent, xuten amb precisió i es percudeixen amb una contundència fora mides. Parlem, evidentment, dels jugadors del Club Rugby Sant Cugat, un dels equips de moda de la ciutat que està donant passos cap a un somni ben planificat, l'ascens a Divisió d'Honor, competició en què la Santboiana té l'honrós plaer d'ostentar la plaça d'únic equip català. Els equips valencians ja han tastat el seu poder, i els de Jordi Justícia han donat un contundent cop sobre la taula que ha fet trontollar la categoria.

ESCOLTA-HO

En bàsquet, UESC i Sant Nicolau van desafiar la lògica amb dos parcials consecutius i contradictoris. L'equip sabadellenc va fer un 0-15 contra el qual va contestar les santcugatenques amb un 20 a 0. Sense sentit, però bàsquet al cap i a la fi. L'equip de Germán Simón està excel·lint en la convivència de dos grups molt diferents, un que prové de la UESC de l'any passat i un altre que va arribar amb la seva recomanació des de Terrassa. De moment, les santcugatenques segueixen en el grup noble de Primera Catalana, tasca meritòria tenint en compte que és un rival recent ascendit.

I l'Olímpyc Floresta ja ha presentat de forma oficial la seva candidatura a au fènix de la temporada 2013-14 a Sant Cugat. Xaloc Rion va refer un conjunt en cendres i abocat en una mala dinàmica en un imperiós ocell de grans ales, que ha sortit del descens i que vola orgullós pels complicats i turmentosos cels de Segona B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.