Àngels caiguts


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 9/feb/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Molts esportistes, no tots, només alguns són els escollits per convertir-se en ídols per als més petits o en admirats per als més grans. Per arribar a aquest estatus, cal fer mèrits tant esportius com de valors. Cal ser un exemple dins i fora dels terrenys de joc, tenint en compte qualsevol petit detall per arribar a ser un ídol, aquell ésser humà convertit en àngel.

ESCOLTA-HO

Des de fa dos anys han caigut molts àngels. El primer que va obrir la caixa dels trons, el golfista Tiger Woods per la seva vida fora dels camps i els seus escàndols sexuals. I el darrer ha estat el ciclista Lance Amstrong amb el dopatge i les seves mentides. Si tirem la vista enrere, Maradona amb la droga es va convertir en una icona prou controvertida. Encara queden àngels? Crec que sí. En el meu llistat apareixen el tennista suís Roger Federer, senyor dins i fora de la pista, el jugador de la NBA Kobe Bryant, la tennista Maria Sharapova, l'atleta Usain Bolt, Pep Guardiola o Leo Messi. Segur que podeu coincidir o no, però de moment aquests han demostrat tenir l'admiració dins i fora de la seva vida esportiva. Ara caldrà veure si el temps els deixa com a ídols o àngels caiguts.

JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.