Com deia John Lennon


  • Comparteix:

alex.fabrega.penina

Alex Fabrega Penina


Publicat: el 25/gen/13
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Els resultats de la temporada passada de l'esport santcugatenc van ser immillorables. Quatre equips, el Rugbi, el Junior masculí d'hoquei herba, el SantCu de futbol i i el Patí Hoquei masculí, van assolir l'ascens de categoria. Normalment una temporada exitosa va seguida d'una amb resultats més discrets. Afortunadament per a l'esport santcugatenc això no està sent així. El nivell de l'esport de la nostra ciutat segueix creixent i la redacció d'esports es vol imaginar el millor dels escenaris amb una temporada plena d'èxits. (Escolta aquest reportatge)

ESCOLTA-HO

Dels quatre equips que van pujar de categoria la temporada passada el més normal és que algun d'ells aquest any no aguantés el ritme i la tornés a perdre. Però no és el cas. Tots quatre tenen gairebé assegurada la permanència i a més, dos d'ells, el Rugbi i el Patí Hoquei masculí, han fet un gir en el seu objectiu principal de mantenir-se per somiar en tornar a assolir un ascens. Des de la redacció d'esports de Cugat.cat volem mostrar el nostre optimisme pels resultats d'aquest any. La ciutat somia en l'ascens del Rugbi i del Patí Hoquei masculí i arribar a la màxima categoria estatal. Però no ens aturem aquí en les nostres prediccions, volem més. També creiem que el Junior femení d'hoquei herba pot fer una temporada històrica fent el doblet guanyant Lliga i Copa, que la UESC femenina pot tornar a Primera Catalana i que el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta es poden proclamar campions dels seus grups de Tercera Divisió i viure l'any vinent un derbi a Segona Divisió B.

No serà una feina fàcil assolir-ho tot, però imaginar no costa res i les opcions reals hi són.

ALEX FÀBREGA és redactor d'Esports de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.