Érika, la tercera és la bona!!!


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 8/jul/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La nostra ciutat tornarà a estar present als Jocs Olímpics a través de la nedadora Érika Villaécija, una esportista que fa molts anys que resideix a Sant Cugat. Villaécija serà l'única representant local en aquestes Olimpíades després que Júlia Menéndez no pogués aconseguir plaça amb la selecció espanyola d'hoquei herba. Tot i aquest fet el nom de Sant Cugat estarà representat a la màxima cita esportiva mundial.

ESCOLTA-HO

Villaécija afronta la seva tercera cita olímpica amb les màximes garanties. Els primers jocs, Atenes, va tenir la inexperiència com a bandera, els segons, Pequín, marcats per una malaltia i els tercers han de ser els de la medalla. Villaécija té l'experiència de les dues anteriors cites i per les seves sensacions, tot fa pensar que el podi pot convertir-se en una realitat. La nedadora resident a Sant Cugat participarà en dues proves, 800 metres i aigües obertes, i es converteix en l´única nedadora que disputarà dues modalitats aquàtiques. Moltes hores de treball, apartada dels seus amics, de la seva parella, de la seva família que esperem que acabin com es mereix, pujant al podi. Els que coneixem Villaécija sabem que es mereix aquesta medalla per tot el treball que porta acumulat des de fa molts anys. Molta sort!!!

Joan Garcia és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.