Júlia, mai t'oblidarem!


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 22/jun/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Júlia Menéndez és una de les millors esportistes que ha passat per l'esport santcugatenc. No només per la seva vessant esportiva sinó també per la seva personalitat i valors que ha transmès. La Júlia ha demostrat que és una guanyadora en majúscules.

ESCOLTA-HO

Ha estat a punt de guanyar la lliga i la copa, però s'ha quedat a les portes. Després d'una derrota sempre s'ha aixecat i ha contagiat el seu entusiasme a la resta del grup. A nivell de selecció s'ha convertit en la novena esportista del Junior en disputar uns Jocs Olímpics. Menéndez ha sumat 100 internacionalitats, fet que li ha servit perquè la federació li fes entrega de la medalla de plata al mèrit esportiu. Un referent de l'hoquei herba que es retira, que diu adéu i deixa un buit a la selecció i al Junior difícilment reemplaçable. Un símbol dins i fora del camp. Una líder que imposava el ritme de joc a l'equip des del mig del camp. Al vestidor era la peça clau que desitja qualsevol entrenador. Crec que estem davant d'una entrenadora en potència, una jugadora que per la seva manera de jugar i pensar dins del terreny de joc era l'ombra del tècnic al camp. Gràcies per la teva aportació a l'esport!!!


JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.