Penya Blaugrana, un ascens ple d'esportivitat i bon joc


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 11/jun/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El primer equip de la Penya Blaugrana Sant Cugat ha aconseguit l'ascens a Tercera Catalana després d'una temporada molt regular. Un equip que finalitzava subcampió al grup 15 de Quarta Catalana. No vull destacar l'ascens de categoria únicament. Vull parlar d'aquest equip per diferents motius.

ESCOLTA-HO

El primer és que aquests jugadors no han rebut cap targeta vermella durant tota la temporada, un fet a tenir en compte. Una categoria on el més habitual, per desgràcia, és veure equips que normalment mai acaben amb 11 jugadors sobre el terreny de joc. El segon és que els integrants d'aquest equip paguen per jugar, fet poc habitual en els equips amateur de la ciutat. El tercer és el seu estil de joc. Un joc ofensiu amb un promig de gairebé quatre gols per partit. Un ascens a la butxaca ple d'esportivitat i bon joc. Felicitats!!!

JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.