Un plaer!


  • Comparteix:

davide.bonaccini

Davide Bonaccini


Publicat: el 7/mai/12
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Un equip més de les entitats esportives de Sant Cugat assoleix pujar de categoria, el Sènior A del Handbol Sant Cugat puja al màxim nivell de competició de Catalunya; la Lliga Catalana. Per la Junta que represento, aquest ascens significa el primer pas de l'aposta que ara fa justament un any vam fer. L'ascens ha sigut un bon regal d'aniversari.

ESCOLTA-HO

El Sènior A és el model a seguir per les categories de formació, on a totes trobem molt bons esportistes i amb qualitat, tant femenins com masculins, que de ben segur tindran les seves satisfaccions ara i més endavant.

El Sènior A ha de ser la seva referència tant esportiva com social. He vist com els Sèniors han demostrat ser un equip dins i fora de la pista. És tota gent de Sant Cugat; sempre hem comptat amb el nostre planter que, com deia, és molt i de molta qualitat -Oscar i David i l'entrenador Javi, després de l'any passat també ho són-. Tots ells, a més d'anar als entrenaments, són amics fora de la pista, passen moltes hores junts, han fet pinya i s'ho passen bé ( hi ha moltes anècdotes divertides i segur que jo conec només la punta de l'iceberg). Això juntament amb la qualitat, la humilitat i la serenitat que tenen per treballar ha fet que hagin assolit aquesta primera fita de l'objectiu que tenim. En Javi ha fet una gran feina tenint en compte tot el que ha passat abans i al llarg de la temporada i per ell va una felicitació molt especial!

Espero que hi hagi altres entitats esportives que tinguin equips que pugin de categoria. Tres ja ho han fet. Les possibilitats hi són, però ja des d'ara Sant Cugat pot estar molt orgullós de la seva vessant esportiva, de la feina que fan les entitats i orgullós també per la part social que hi ha al darrere. L'Handbol Sant Cugat ha vist créixer diumenge rere diumenge el nombre d’aficionats que ve a veure els partits, he vist dues jornades seguides el PAV 3 ple com mai, més de 400 persones (segons estimacions de la premsa) per donar suport i ànims al Sènior A. Aquest és un altre èxit importantíssim que s'ha de cuidar, i el que és millor, molta de l'afició són joves. Veure tanta gent que s'apassiona i anima és un molt bon senyal.

Agraeixo a l'afició, a la junta amb qui col·laboro i que fa que tot sigui molt fàcil, a la premsa per tot el suport que ens dóna, a Sant Cugat i les institucions i totes les entitas que ens han animat i ens ha donat suport de moltes fomes. I finalment a aquest equip que és molt jove, ple d'il·lusions, de qualitats i segur té un recorregut que pot donar moltes altres satisfaccions. Ara toca celebrar-ho unes hores i de seguida començarem a treballar per la nova temporada a Lliga Catalana. Felicitats nois, ha sigut un plaer compartir aquesta temporada amb vosaltres!

DAVIDE BONACCINI és president de l'Handbol Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.