Reis d’Orient, penseu en l’esport!!!


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 30/des/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Els Reis d'Orient vindran carregats de regals i esperem que alguns d'aquests siguin per a l'esport santcugatenc. Si hagués de fer una carta a ses majestats els hi demanaria tres coses.

ESCOLTA-HO

La primera de totes seria més unitat de l'esport de la nostra ciutat entre la Coordinadora i l'Ajuntament. Prou de batalles dialèctiques i enfrontaments sense sentit. Les dues parts es necessiten i per això cal que obrin una nova etapa. S'aconseguirà!!!

La segona petició és que els nostres joves esportistes es formin en valors i que aquest camí els serveixi per a competir des del respecte al rival, àrbitres i públic. Finalment i en clau competitiva que els nostres equips tinguin un segon tram de temporada victoriós i les notícies expliquin triomfs i més triomfs. Ja sé que potser demano massa, però algun regalet en forma d'ascens si que ens podríeu donar. I de carbó en forma de descens res de res perquè segur que els equips faran els deures quan toca.

JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.