Ensenyar a ser aficionat


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 20/nov/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

La UESC va ser el gran impulsor de la 'Grada Jove' perquè els seus jugadors i jugadores animessin els diferents equips de l'entitat amb seny i respecte cap als àrbitres i rivals. Una iniciativa que ara vol iniciar l'Handbol Sant Cugat promoguda pel seu director esportiu, Joan Sancho. Idees que des d'aquestes línies vull destacar.

ESCOLTA-HO

Massa sovint ens trobem aficionats que només tenen un objectiu, descentrar els jugadors rivals amb les seves provocacions i fins i tot insults. Caldria fer pedagogia del que és un bon comportament, del que és ser un bon aficionat. Una prova molt evident. Enregistrar amb una càmera l'actuació d'alguns aficionats i després que les poguessin veure per a ser analitzades. Segur que es quedarien sorpresos de la seva manera de fer. Cal que entre tots destaquem les bones aficions, aquelles que es desviuen per animar al seu equip i no perdre energies ni en el rival ni els àrbitres. Perquè animar és gratuït i ser bon aficionat i respectuós també.

JOAN GARCIA és editor d'Esports de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.