L'esport santcugatenc aprèn a ser solidari


  • Comparteix:

joan.garcia.manzana

Joan Garcia Manzana


Publicat: el 24/oct/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El Junior, el Club Tennis Natació Sant Cugat, el Sant Cugat Esport i el Mira-sol Baco són alguns del clubs de la nostra ciutat que aposten per iniciatives solidàries a través de l'organització de tornejos benèfics o diferents col·laboracions.

Càritas, Esport Solidari Internacional i Rostros, Sueños y Colores són algunes de les entitats que reben aquestes ajudes ja sigui en forma de donació de roba o diferents dotacions econòmiques. És una manera que tenen els clubs per conscienciar els joves esportistes de la nostra ciutat que coneguin una realitat ben diferent a la seva. Aquí valorem molt poc dur una samarreta o tenir una pilota per entrenar o jugar els partits. Allà és un luxe jugar amb alguna cosa rodona que no s'assembla gaire al concepte pilota. Si l'esport serveix per educar, conscienciar i potenciar valors benvingudes siguin aquestes accions. Solidaritat i esport, dos conceptes que han d'anar pel mateix camí. Els últims anys han servit per veure que l'esport santcugatenc és solidari i compromés amb la realitat social.

JOAN GARCIA és coordinador d'Esports de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.