Davide Bonaccini: '


  • Comparteix:

davide.bonaccini

Davide Bonaccini


Publicat: el 19/jun/11
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

El 12 de juny ha començat oficialment el curs de la nova junta del Club d'Handbol Sant Cugat. Com no pot ser d'altra forma, no és sense emoció i il·lusió que comencem aquest nou curs que ens portarà a tenir nou reptes i noves formes de treball.

ESCOLTA-HO

Totes aquestes il·lusions tindran com a punt de sortida la sòlida base que s'ha creat en els anys passats per part de moltes persones que, amb esforç i perseverança, sigui des de les juntes anteriors, siguin com a entrenadors, jugadors, socis, pares, mares i simpatitzants, així com l'Ajuntament, han fet que el Club d'Handbol Sant Cugat tingui una gran consideració dins de la vida esportiva de Sant Cugat i de l'esport a nivell català i internacional.

Tenim a partir del 12 de juny una nova junta amb persones que tenen moltes il·lusions i ganes de fer coses, tenim també la seguretat de poder comptar amb la col·laboració de moltes persones de les juntes anteriors que vàries vegades ens han ofert el seu ajut i jo en primera persona, accepto i agraeixo moltíssim.

En aquests dies previs al 12 de juny, he tornat a viure totes les converses que vaig decidir fer un per un amb tots els membres de la junta precedent, quan vaig decidir optar per la presidència del Club. En aquelles converses exposava les meves propostes i el programa pels propers anys i cadascú d'ells ha valorat i escoltat les meves propostes i m'han donat la seva opinió. De ben segur les faré servir totes, siguin les critiques constructives com els consells, m'ajudaran a prendre moltes decisions.

Alguns dels membres de la junta anterior han decidit continuar formant part de la nova, altres han decidit deixar pas a noves persones, encara que oferint la seva disponibilitat d'ajudar, amb l'experiència que han format al llarg dels anys, fent créixer aquest esport.

Penso que aquest Club el fem entre tots, la junta és la referència on han d'arribar les idees i les aportacions de tots els socis, jugadors, entrenadors, pares, mares i simpatitzants d'aquest esport, la junta ha de tenir la porta sempre oberta per a totes i tots i saber gestionar de la millor forma les idees, rentabilitzar-les al màxim amb l'única finalitat que a tots els que els agradi l'esport en general i l'handbol puguin gaudir-ne

Són moltes les paraules que voldria escriure i molts els agraïments que tinc per totes les persones que ens deixen pas, aixis com les que han decidit continuar, totes elles les he anat coneixent col·laborant puntualment o de forma continuada en els passats anys, amb iniciatives que sense el seus suport no s'haguessin pogut tirar endavant. L'evolució que ha tingut aquest Club amb la junta presidida pel Josep March ha sigut molta i de qualitat, en molts aspectes, ara toca donar-li continuïtat i millorar-la, amb calma, serenitat i comptant amb la col·laboració de tots.


Davide Bonaccini
President de l'Handbol Sant Cugat
www.handbolsantcugat.org







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.