Vine, corre i disfruta de la Sant Silvestre Sant Cugat


  • Comparteix:

joan.montserrat

Joan Montserrat


Publicat: el 27/des/10
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Per tots aquells que desitgeu acabar l'any amb una empenta diferent, us animem a que ho feu amb nosaltres corrent la popular Sant Silvestre a Sant Cugat. Les inscripcions estaran obertes fins el 28 de desembre a les dotze de la nit, a través d'Internet, o fins arribar als 3.000 participants. La inscripció en la modalitat presencial a les botigues de running estarà oberta fins el 24 de desembre. El cost de la inscripció és de 12 euros.

ESCOLTA-HO

En cas de no tenir xip groc, l'organització posa a disposició del participant un xip d'un sol ús al preu de 2 euros. També es podrà realitzar la inscripció pels socis i socies de DiR als 14 centres que tenen distribuïts per Barcelona i a Sant Cugat del Vallès. Tota la informació sobre la Sant Silvestre es pot trobar a la web www.santsilvestre.com. També es podrà fer la inscripció a la botiga de Running Vallès a Sant Cugat. A partir del 20 de desembre tindrem oberta l'Oficina de la Sant Silvestre a l'OMET, al costat del Pavelló Municipal d'Esports de Sant Cugat del Vallès, per realitzar la inscripció presencialment.


Joan Montserrat
Responsable d'organització
www.santsilvestre.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.