Una Coordinadora per a tothom


  • Comparteix:

rafa.robledo

Rafa Robledo


Publicat: el 22/abr/21
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Arribats a aquest punt de la maldita pandèmia, nosaltres des de la Coordinadora d'Entitats Esportives sense ànim de lucre de Sant Cugat, tot seguin el que podríem dir sentit esportiu. Pensem que ens toca mirar sempre endavant amb tot l'optimisme que la nostra societat i els nostres esportistes i ciutadans us mereixeu.

Acollint-nos a la generosa proposta de Cugat.cat (secció d'esports), farem la nostra humil proposta de forma periòdica de manera que tothom ens pugui conèixer i també tingui la informació necessària per acompanyar-nos en aquesta aventura de recuperar l'esperit de superació, col·laboració i enriquiment de les relacions socials que ens pertoquen i ens obliga també com esportistes.

La Coordinadora la componem, de moment, 13 Clubs esportius de diferents disciplines esportives i regularment serà l'aportació de cada Club que us donarà suport tot informant-vos de les diferents activitats que podreu gaudir tant si voleu
participar-hi directament com si preferiu fruir de les diferents competicions,entrenaments, cursets, xerrades, etc.

Estarem tots/es d'acord que l'esport ens ofereix una de les millors oportunitats de millorar la salut física i mental i també d'obrir el nostre ventall d'amistats tot estant molt més integrats en la vida social de la nostra ciutat.

Animeu-vos doncs i aprofiteu l'ocasió que la nostra ràdio pública local ens dóna a tots per a conèixer-nos més i millor.


RAFA ROBLEDO és president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.