Junior FC i SantCugatCreix


  • Comparteix:

alfons.serrano

Alfons Serrano


Publicat: el 16/oct/15
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Setmanes enrere es va signar l'acord d'incorporació del Club Junior FC a l'associació SantCugatCreix. Aquesta institució es va fundar el 16 de maig de 2014 amb tres clubs: Voleibol Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat, i Club de Rugby Sant Cugat, i amb els següents objectius: 1) Representar als clubs esportius de Sant Cugat sense ànim de lucre, amb un sistema educatiu en les diferents etapes formatives fins a equips d'alt nivell de categoria estatal, 2)Defensa, promoció i formació de l'esport, així com d'altres accions col·lectives d'interès i benefici social, 3) Dotar a la ciutat d'un actor per tal de preservar aquest model esportiu formatiu i representatiu característic de Sant Cugat.

Al Junior, club que el proper any celebrarà el seu centenari, ens ha preocupat des de sempre el vessant formatiu de l'esport. Entenem que l'esport és una eina fantàstica per fer salut, per créixer dins d'una cultura on l'esforç, respecte, compromís i humilitat fa progressar individualment i col·lectivament. I entenem que aquests valors s'han de viure i compartir dins i fora del nostre Club.

Per això ens fa molta il·lusió formar part de SantCugatCreix. Estem convençuts que els nostres 2.800 socis, amb 1.400 federats en les diferents seccions de Futbol, Hoquei Herba, Tennis i Pàdel contribuiran positivament a que SantCugatCreix consolidi la seva acció i objectius. Tanmateix, el Junior FC disposarà de més eines per transmetre aquests valors a jugadors, entrenadors, pares, col·laboradors i directius del Club.
En definitiva, un acord d'interessos comuns que ens ajudarà a millorar i créixer a tots.

ALFONS SERRANO, és membre de la Comissió de Futbol del Junior FC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.