Coordinadora 2014


  • Comparteix:

rafa.robledo

Rafa Robledo


Publicat: el 11/ago/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja tenim aquí el 2014 i aquests primers dies és ja una tradició que tots fem plans amb bones intencions pels 365 dies que durarà la cosa.

El terreny esportiu no és menys en aquesta qüestió i és per això que, veient el debat que ens caracteritza en les nostres trobades, les dels clubs pertanyents a la Coordina d'Entitats Esportives de Sant Cugat, si més no demostrem l'interès de tots plegats per fer de la nostra entitat un referent en el món de l'esport a la ciutat.

La Coordinadora d'Entitats Esportives no és un òrgan baladí. És un instrument que tots hem de tenir per treballar i aportar el nostre criteri al nostre Ajuntament; el criteri dels clubs de Sant Cugat, buscant sinèrgies en la visió de l'esport a fi de que, lluny d'entendre-ho com enfrontament i/o intrusió, valgui per assolir objectius clars per a tots. Principalment per al benefici de la ciutadania que, a fi de comptes, és la receptora i beneficiària del nostre treball i del nostre esforç, en la majoria dels casos altruista.

Segurament caldrà replantejar-nos moltes qüestions, com per exemple els criteris d'admissió a la Coordinadora per als clubs que ho desitgin i també els criteris en la forma de vehicular la nostra relació amb els diferents ens municipals com l'Alcaldia i el Consell de Govern. Potser si som capaços de crear unes vies de comunicació clares amb objectius comuns tot podria ser més fàcil.

Si hi ha una característica intrínseca en els esportistes és l'esperit de col·laboració i l'entusiasme en tots els reptes que se'ns presenten. 2014 serà, sens dubte, un any per avançar en l'esport santcugatenc, un any per avançar amb la Coordinadora d'Entitats Esportives.

RAFA ROBLEDO és president de la Unió Ciclista Sant Cugat

Columna publicada originalment el 3 de gener de 2014



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.