Més difícil encara


  • Comparteix:

carme.ponte

Carme Ponte


Publicat: el 4/ago/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Des de fa uns anys, amb la crisi instal·lada a les nostres vides, crec que l'expressió circense 'més difícil encara' reflecteix molt bé que passa amb l'esport de base del nostre país.

Així, les subvencions que es rebien per a la seva promoció o han desaparegut o s'han reduït a la mínima expressió, les beques per a l'alt rendiment són ben poques, els patrocinadors desapareixen i el pares dels esportistes s'han convertit en els màxims patrocinadors dels clubs. I aquesta temporada a més 'més difícil encara'. Hem de regularitzar la situació contractual dels nostres equips tècnics, cosa que farà incrementar les despeses.

Però l'esport tira endavant. Seguim amb un número molt elevat de llicències i de clubs. Som més precaris, però continuem lluitant per seguir existint i mantenir una activitat sana físicament i mentalment pels nostres joves.

El voleibol femení, per suposat, no és aliè a tot aquest entorn. Hem vist clubs que han renunciat a categories, sabem de clubs amb moltes dificultats econòmiques, s'han reduït les subvencions i han desaparegut les jugadores estrangeres.

Tot i això, al Club Voleibol Sant Cugat enguany comencem una temporada plena d'il·lusions. Sis equips infantils, tres cadets, tres juvenils , tres sèniors, un equip màster i la coordinació del voleibol escolar ens ocuparan tot l'any. Més de 200 jugadores i el nostre primer equip jugant en la màxima categoria nacional amb sis jugadores formades al club, s'ho valen.

I quin és secret del nostre club per mantenir aquest nivell? Molta prudència, molt treba i el suport de la ciutat!

Molta prudència amb les decisions que prenem, en la seva repercussió immediata i de futur. Cadascun dels passos que donem s'analitza detingudament i no el donem si no està clar que no hipotecarà el futur del club.

Molt treball, bàsicament de la junta directiva formada per uns quants pares de jugadores que, desintessadament, dediquem molt del nostre temps lliure al club. Tot s'ha de dir, podem presumir d'un gran i incansable president que és capaç de tirar d'aquest grup per fer cada cop més coses que ajudin a mantenir el club.

I el suport de la ciutat, bàsic tant des del punt de vista dels mitjans de comunicació que ens ajuden a difondre la passió pel voleibol a la ciutat, com institucional que ens permet disposar d'unes instal·lacions en condicions i que ens ajuda a organitzar i a finançar les nostres activitats.

'Més difícil encara' però amb l'ajut de tothom i amb ganes de fer-ho bé, segur que tindrem una molt bona temporada!!


CARME PONTE és secretaria del Club Voleibol Sant Cugat

Columna publicada originalment el 27 de setembre de 2014



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.