Canvis a la junta del Junior


  • Comparteix:

xavi.guix

Xavi Guix


Publicat: el 30/jun/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Com probablement ja sabeu amb data 1 de juliol d'enguany s'ha fet un ajust a la Junta del Junior F.C. per tal de donar un respir al que ha estat el nostre President durant els darrers 7 anys. En Miky Ranera ens ha dedicat moltes hores, i molts esforços en un llarg mandat del que tots els junioristes ens n'hem sentit molt orgullosos, però segurament tocava donar-li un relleu, tal i com ell mateix demanava, i això es el que hem fet els mateixos integrants de la directiva.

El millor d'aquest canvi és precisament la continuïtat en l'estratègia del que fins ara ens ha representat a primer nivell. Cap component de la Junta deixa de participar-hi i únicament ens posem al davant un nou tàndem format per un clàssic de l'hoquei herba com és en Rafa Espino, i un altre del futbol com sóc jo mateix.

La idea principal és mantenir el gran nivell de treball que en Miky ha portat a terme els darrers set anys amb unes prioritats que seran les següents: Tancar uns plans estratègics per secció i consolidar-los en un de general per tot el club, preparar els actes de celebració del Centenari que pensem començar al desembre del 2016 i fins l'1 de desembre del 2017 que és quan es produeix, buscar una fórmula d'homogeneitzar els socis i els abonats a nivell de drets i deures. Finalment continuar la gestió diària junt amb el nostre soci Fitnessalud amb qui treballem plegats des de l'any 2001.


La gent del Junior F.C. que som a la Junta Directiva portem molts anys treballant plegats, ens coneixem prou bé i sabem del potencial d'un club familiar amb tantes especialitats esportives com el nostre. Estem segurs que podem oferir una fórmula d'esbarjo i competitivitat sempre dins el pla amateur que ens diferencia precisament per la varietat d'oferta que s'hi pot trobar. Ser al capdamunt de competicions tant diferents com el futbol, l'hoquei herba, el pàdel, el tennis, o d'altres amb l'amateurisme com a bandera ens posiciona de forma especial en front a d'altres clubs amb els que competim. Però tot i així som capaços de mantenir el nivell.

Mirarem de no perdre aquests fonaments estratègics.

Xavi Guix
President del Junior



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.