Final d'una etapa


  • Comparteix:

maria.romagosa

Maria Romagosa


Publicat: el 3/jun/14
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

Em proposen escriure aquesta columna per parlar del final d'una etapa. Per a mi no és una retirada, ja que no em retiro de l'hoquei ni tampoc del Junior FC. Sí que canvio d'etapa, canvio de visió dins d'aquest. Però és impossible retirar-se de dues premisses tan importants a la meva vida.

Si em preguntéssiu pels sentiments parlaria d'orgull, d'haver estat defensant la samarreta del Junior FC durant tants anys. De Tranquil·litat, d' haver lluitat sempre per deixar el Junior FC el més amunt possible. I sobretot, us parlaria de gratitud cap al Junior FC, que m'ha permès viure totes les experiències, conèixer molta gent important a la meva vida, formar-me com a professional, créixer com a persona. Gratitud cap a les persones que han dedicat, encara que sigui un minut, en el meu creixement per arribar a ser la jugadora que he sigut, i la persona que sóc.
He pogut assolir el meu gran somni esportiu, jugar uns Jocs Olímpics i altres grans competicions importants. He pogut jugar i gaudir amb les meves amigues, el primer equip del Junior FC, i crec que he ajudat les noves generacions a créixer.
La vida em porta ara a una experiència diferent, però no dubteu que seguirà lligada a l'hoquei i al Junior FC.


MARIA ROMAGOSA és exjugadora del Divisió d'Honor femení d'hoquei herba del Junior FC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.