Oi que si anem a la Rioja voldrem tastar un Rioja? Oi que si anem a França voldrem tastar un vi francès i a Itàlia un vi italià? Aleshores per què no consumim vins catalans a Catalunya? Els Priorat, per exemple, figuren entre els millors vins del món. I tenim Penedès, Montsant, Tarragona o Pla de Bages, que són vins d'una altíssima qualitat. Per què no els demanem quan sortim a sopar? Per què no en portem una ampolla quan algú ens convida a casa seva?
Tant si som propietaris com si som clients d'un restaurant, consumim sempre vins catalans, donem vida als nostres productes i valorem les coses bones que aporta la nostra terra. És una qüestió de principis. Si tu mateix no valores allò que fas, qui en aquest món ho ha de fer?
VÍCTOR ALEXANDRE és escriptor i periodista
www.victoralexandre.cat
@valex_cat
COMENTARIS
Te tota la raó el meu amic Victor; soc fill del Penedés i puc afirmar que actualment amb els mitjans mes moderns de control, hi fem uns vins extraordinaris a uns preus que son aptes per totes les butxaques; per desgracie, som tant ignorants que sols ens enlluerna la paraula "rioja" i tinc que dir que nosatres exportem a la Rioja per fer "copage" i donar grau als vins d'aquella zona. Pere.
Pere Ramells. Enviat el 16/feb/13
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.