L'enigma dels concerts subvencionats del PP

Eduard Anguita


Publicat: el 21/nov/11
Opinió| Columnes

Ja fa un mes i mig que vaig escoltar amb atenció les paraules del nou president de les Nuevas Generaciones del PP, Ignacio Fuentes, en les quals assegurava 'oposar-se fermament' a destinar diner públic a 'concerts' i afegia que aquests esdeveniments s'adreçaven només a 'un cert sector de la joventut'. Al respecte d'aquestes declaracions vaig expressar la necessitat que abans de llençar ombres i vaguetats fóra bo aclarir de quins concerts parla (data, lloc i pressupost) i qui són els joves als que es refereix. Però 47 dies després de la seva presa de possessió i de les seves malaurades insinuacions no hem tornat a veure ni sentir a Ignacio Fuentes. Llença la pedra i amaga la mà.

Escolta-ho

Qui sí que es va pronunciar sobre aquesta qüestió va ser el també columnista d'aquesta casa Ignacio Garriga, expressant el seu suport a Fuentes (Cugat.cat 30/X/2011). Això sí, tampoc no va aportar dades esclaridores. Ans el contrari: treia a la llum algunes pistes inquietants. Segons Garriga, es tracta de concerts on es beu Xibeca, es fuma tabac d'embolicar i hi predomina la ideologia d'esquerres. Amic Garriga: si coneixes la marca de cervesa que es beu en aquests concerts, saps el que s'hi fuma i fins i tot comptes amb enquestes d'opinió del públic assistent, com pot ser que siguis incapaç de donar una sola data, lloc i pressupost?

Segurament només es tracta d'alguna gracieta poc aconseguida o d'un anàlisis barroer i tenyit de prejudicis. Quina llàstima.

EDUARD ANGUITA és estudiant i treballador a l'atur