A qui assenyala el PP?

Eduard Anguita


Publicat: el 24/oct/11
Opinió| Columnes

El PP de Sant Cugat ha començat el curs polític aixecant la bandera de l'austeritat i les retallades, i ha posat especial èmfasi en la despesa de Festa Major i altres celebracions. A dir veritat, les propostes del seu líder -Jordi Carreras- semblen honestes i com a principi general es fa difícil oposar-s'hi.

Escolta-ho

Valoració a part mereixen les paraules i el to del nou president de les Nuevas Generaciones, Ignacio Fuentes, sobre l'oci a la ciutat (Cugat.cat 5/X/2011). Les declaracions de Fuentes destil·len mala llet per arreu, i ho confonen tot. El jove dirigent diu que 's'oposa fermament' a destinar diner públic a 'concerts' però no concreta a quins esdeveniments d'aquestes característiques es refereix; no ens aporta noms, ni dates ni pressupost. També s'oposa a que la despesa pública s'orienti a satisfer a 'un cert sector de la joventut', el qual tampoc ens esclareix quin és. Fuentes remata la seva intervenció fent d'aprenent de bruixot liberal i es proclama defensor de la 'iniciativa privada', tot i que segurament es refereix a la que té afany de lucre i ignora l'activitat de les entitats (la que promou 'cert sector de la joventut', potser?).

En definitiva, caldria exigir a Fuentes que aporti detalls i dades dels concerts i dels organitzadors sobre els que ha llençat ombres.

EDUARD ANGUITA és estudiant i treballador a l'atur