Signes


  • Comparteix:

eduard.jener

Eduard Jener


Publicat: el 1/oct/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El diumenge passat, dia 25 de setembre, es va fer un concert a l'Aula Magna de l'Escola de Música de Sant Cugat en benefici de la Fundació Internacional Josep Carreras. El concert, que s'havia anunciat per tots els mitjans locals, estava previst al Teatre-Auditori però, el mateix dia, l'organització es va veure obligada a canviar les seves intencions perquè la baixa venda d'entrades fins al moment ho aconsellava així.

ESCOLTA-HO

Feia dos anys, el mes de juliol de l'any 2009, que s'havia celebrat un altre similar, titulat també 'Sopranos', en homenatge a Anna Maria Gil, traspassada aleshores feia poc a causa de la leucèmia que patia amb una resposta total que va omplir de gom a gom el teatre i que va donar, amb un alt nivell de tots els que hi van actuar, una sensació de plenitud social i artística que ara, no puc arribar a entendre, ha desaparegut.

És veritat que ara no hi havia la proximitat de la mort d'una persona coneguda, estimada i vinculada a moltes entitats de la ciutat, però el nivell de les participants era molt bo (de fet la majoria eren les mateixes) i la necessitat de la investigació per lluitar contra la malaltia segueix sent primordial. Què ens passa? On eren els que s'omplen la boca de la qualitat i el nivell de la ciutat?

Hi ha qui parlava de la crisi econòmica, qui deia que era un diumenge de setembre amb pont per alguns per la festa del dissabte, la Mercè, a Barcelona, però a mi em sembla que això no ho justifica. No defalliu, Joan Carles Alayo, Xavier Baulies i Camerata Sant Cugat. Gràcies per les veus de Sara Blanch, Maria Casado, Alba Rosa Forasté, Eugènia Montenegro, Maribel Ortega, Diana Tugui, Laura Vilà, Núria Vilà i el mestre Manel Ruiz. Gràcies i endavant!!.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.