Festa Major!

Jordi Feixas


Publicat: el 2/jul/11
Opinió| Columnes

Curs escolar acabat, portes de l'estiu recentment obertes i, un any més, Festa Major! Durant uns dies aquesta ciutat nostra amb cor de poble es llença al carrer i ens demostra que tenim una societat local ben viva. Enguany, durant sis dies podem gaudir d'un bon grapat d'activitats fruit de l'acció de les entitats i que posen de manifest l'energia de Sant Cugat.

Escolta-ho

En la present edició desapareix el que ha estat un punt central de la festa com ho eren les Barraques. El model s'havia esgotat, per ser massa massificat i allunyat?, cal una major integració de les barraques al poble? fins i tot plantejar-ne una estructura diferent, més propera i pensada sobretot per al jovent local? Jo diria que seria bo.

Ara bé, que això fa necessària una millor disposició dels veïns amb el tema nocturn i tenir una mica més de cultura de Festa Major? Que això suposa que els joves hem de cedir i potser les Barraques no poden allargar-se fins la sortida del sol? Jo diria que també.

Tot canvi de model implica ganes de col·laborar i estar disposat a facilitar l'adaptació a totes les parts del poble implicades i, poc a poc, anar millorant.
Ara per ara, toca gaudir de la present edició, d'oferta n'hi ha per tots els gustos: activitats, grups de renom, alternatives, esport al carrer i molt més. Bona Festa Major!

JORDI FEIXAS i ROIGÉ és llicenciat en Història, actualment cursa estudis superiors en Pensament Contemporani