Gràcies per la vostra il·lusió


  • Comparteix:

monica.lablanca

Monica Lablanca


Publicat: el 25/mar/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa un any i quatre mesos inauguràvem un nou canal de comunicació, Cugat tv, la televisió on line de Cugat.cat. Va ser tot un repte i a la vegada, una gran aposta que fèiem des d'aquesta casa. La complicitat amb les noves tecnologies ens permetia fer molt més del que havíem imagina't des d'un inici.

ESCOLTA-HO

I fèiem l'estrena amb il·lusió, però sobretot convençuts que, un dia, en un futur, la televisió on line de Sant Cugat seria una realitat al televisor de casa.

I el futur ja ha arribat i ara, un any i quatre mesos més tard ens trobem a reunir per celebrar el repte aconseguit: l'adaptació de Cugat tv als nous descodificadors d'Internet per poder gaudir de tota la programació de Cugat tv, ja sigui a la carta o seguint la graella.

Un pas endavant, fidel a la vocació de Cugat.cat de ser un mitjà de la ciutat i per a la ciutat i facilitar, a través de la multiplicitat de canals, l'accessibilitat a la informació santcugatenca des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

I com sempre, sense l'esforç i la implicació de tots els companys i companyes de Cugat.cat, això no hagués estat possible, perque les noves tecnologies et donen les eines, però la il·lusió és, sens dubte, el motor de tot plegat. Felicitats a tots i totes!

MÒNICA LABLANCA és directora de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.