El lideratge de la nova alcaldessa


  • Comparteix:

jordi.feixas

Jordi Feixas


Publicat: el 29/gen/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa uns dies escrivia unes ratlles defensant una nova manera de fer política, des del rigor i l'excel·lència. Lamentablement, sovint la superficialitat és llaminera.

ESCOLTA-HO

Aquesta passada setmana ICV va fer unes declaracions considerant que serien necessàries, si la llei ho permetés, eleccions municipals anticipades. Els arguments: falta de lideratge del govern per tal d'atendre els projectes de ciutat en marxa i caiguda en un estat de 'provisionalitat'. ICV és un partit capaç d'aportar debat de qualitat en política, però sovint la contundència que pretén es converteix en crítica superficial i buida, en detriment d'ells mateixos i, sobretot, dels ciutadans.

La nova alcaldessa ha demostrat lideratge i capacitat de treball des del primer instant, fent gala d'un tarannà conciliador que va permetre solucionar amb rapidesa un problema important com el de la recollida d'escombraries. Amb seguretat, ha encarat una ràpida reestructuració de l'equip de govern per seguir treballant en un projecte de ciutat d'èxit reconegut. Qualitat en conciliar el poble que som amb una ciutat creativa, universitària, oberta a l'empresa i que, malgrat els temps difícils que corren, té ben clar que en polítiques socials a Sant Cugat no es retalla ni un cèntim. Un lideratge i projecte que no puc evitar lligar a l'ideal d'un nacionalisme català transversal que, articulat al voltant del centre polític, treballa pel futur de la nació començant per la seva gent, als pobles.

JORDI FEIXAS I ROIGÉ és historiador i cursa estudis superiors en Pensament Contemporani



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.