Gràcies Irlanda!


  • Comparteix:

narcis.clavell

Narcis Clavell


Publicat: el 25/jun/08
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

No et perdis la columna d'opinió de l'expresident d'ERC!.

Es publica ( no pot ser! no és democràtic) que set mil persones (militants d'ERC) haguéssim posat en perill la estabilitat del govern català (no pot ser!), que vuit-cents mil irlandesos condicionin cinc-cents milions d'europeus i facin perillar el Tractat de Lisboa .

Es fa lloança de la dictadura del silenci. Uns varen tenir el dret de votar, altres són emmudits per governs que es diuen democràtics (a la UE tots haurien de ser-ho) però molts tenen una democràcia rebaixada on manen els buròcrates. Es veu correcte que es custodiï la veu dels militants, i menyspreen , als que escolten i deixen parlar, per puerils i immadurs, volent donar lliçons de democràcia, de qui reben la millor de les lliçons.

El Tractat de Lisboa no és un paradigma de democràcia, ni el President de la UE és elegit, ”ara et toca a tu i ara a mi”. Els irlandesos han pogut dir NO i els catalans sense veu, ni vot, ni llengua ens ho hem d'empassar. Muts i a la gàbia.

La grandesa de la democràcia es manifesta quan el poble parla i decideix .Qui té por a escoltar al poble? Gràcies Irlanda !!

Esteu d'acord amb aquell bisbe de València que va qualificar de : “el dedo de Dios” el dit del dictador quan feia els nomenaments a bisbes, o alts càrrecs polítics? I per què ara s'accepta que siguin els mandataris dels partits els que dirigeixin tots sols la política, mentre a la militància i al poble l'emmudeixen?.

On som? Que l'opinió publicada trobi qüestionable un sistema democràtic de que parli la militància.

Més democràcia i menys política !!!

NARCÍS CLAVELL
Expresident d'ERC i exvocal de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.