Preparats, llestos, ja!


  • Comparteix:

nuria.escamilla

Núria Escamilla

Regidora de Cultura i Esports (Junts)


Publicat: dilluns
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest mes de setembre ha començat la nova temporada esportiva a Sant Cugat.

Els diferents clubs esportius de la ciutat fa dies que s'estan preparant per a la nova temporada i, amb l'inici del curs escolar, els infants també iniciaran la seva escola de formació esportiva, practicant i aprenent l'esport que més els apassiona.

Sant Cugat és una ciutat que batega amb l'esport, tenim la sort de tenir clubs esportius que ofereixen una varietat esportiva enorme (més de vint esports diferents) i el conjunt de la ciutadania pot gaudir d'una xarxa d'equipaments i activitats esportives, públiques o privades, en benefici de la salut física i hàbits saludables dels nostres veïns i veïnes.

Des de l'Ajuntament volem fer un pas endavant en l'oferta i la gestió dels serveis públics i els centres esportius, i volem que l'Oficina Municipal d'Esport per Tothom (OMET) sigui una eina clau i referent en aquesta transformació. La millora en els contractes de gestió dels equipaments esportius també és una aposta de canvi per millorar els serveis que prestem a la ciutadania.

L'Ajuntament posa a disposició els equipaments esportius de la ciutat a les entitats i clubs de manera gratuïta tot l'any, sense cap mena de cost, assumint els costos de gestió, manteniment i consums per tal d'afavorir al màxim la pràctica esportiva a la nostra ciutat.

Si posem xifres estem parlant d'una exempció del preu públic de més de 2,6 milions d'euros només per l'ús de la temporada esportiva; sense comptabilitzar altres usos, com són tornejos i campionats de caire puntual i organització de casals en període de vacances escolars, usos que també estan exempts de preu públic.

Aquesta dada reafirma l'aposta ferma d'aquest govern per l'esport. Sovint, la ciutadania i famílies associades als clubs, desconeixen aquest suport a les entitats i clubs. Les subvencions econòmiques dels projectes esportius no són l'única via de suport a l'esport.

Des de Junts per Sant Cugat tenim molt clar que l'aposta per l'esport és un eix fonamental pel nostre mandat, i volem continuar prestant serveis a la ciutadania que fomentin la pràctica esportiva i la salut dels nostres veïns i veïnes.

Feu esport, feu salut!

NÚRIA ESCAMILLA és regidora de Cultura i Esports (Junts)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.