Una nova etapa per al futur de Sant Cugat


  • Comparteix:

jose.maria.gallardo

Jose María Gallardo

Regidor del PSC de Sant Cugat


Publicat: avui, a les 09:00
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat divendres, vam celebrar el Congrés d'Unificació del PSC del Vallès Occidental, una fita del nostre partit que feia temps que esperàvem i que ens permetrà treballar plegats, amb més recursos i més empenta pel bé de la nostra comarca. Representem el que el Vallès necessita i és evident que els vallesans i vallesanes en són conscients, atenent el suport electoral rebut. Amb aquesta unificació i la suma de forces ens permetrà millorar en el futur.

Som orgullosament vallesans però també orgullosament metropolitans com a ciutat de l'Àrea Metropolitana i ciutat fronterera amb Barcelona. Dues realitats que sumen, que ens fan ser com som. És la nostra manera d'entendre, de viure i estimar el Vallès Occidental.

En aquesta ocasió, els i les socialistes de Sant Cugat estem creant un nou projecte al costat d'una militància que representa la pluralitat de la nostra ciutat i fent feina com a principal grup de l'oposició. Institució i carrer. Carrer i institució. Volem que tothom sigui partícip d'aquest projecte.

Un projecte que estaré orgullós de liderar com a primer secretari, amb el suport de la portaveu, senadora i amiga Elena Vila, així com amb el suport i confiança dels i les militants del PSC de Sant Cugat del Vallès.

Es tracta d'un projecte ambiciós, on ens hem posat l'objectiu de repensar la ciutat, buscant aquells aspectes que la poden fer millor, més habitable, més amable. Volem recuperar la il·lusió per la nostra ciutat.

Es tracta també d'un projecte col·lectiu, com a futur primer secretari del PSC, no entenc la política com un exercici de lideratges autoritaris. Al contrari, m'agrada rodejar-me de gent amb talent i capaç, que m'ajuden a veure diferents punts de vista i prendre decisions fonamentades. L'Elena i jo ens coneixem de fa un munt d'anys, hem compartit molts anys de militància, vam treballar plegats al govern municipal i aquesta confiança ens enforteix com a grup i com a partit.

D'aquesta manera, mentre jo ocuparé de les tasques de l'agrupació i de capitanejar el partit a Sant Cugat, l'Elena ostentarà la responsabilitat de portaveu del grup municipal i cap de l'oposició, liderant el projecte de futur pel Sant Cugat que volem.

Plegats, construirem un projecte sòlid i il·lusionant per al futur de Sant Cugat.

JOSE MARÍA GALLARDO és regidor del PSC de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.