Un any al consistori


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: dissabte
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa ja un any que el meu company Marcos i un servidor vam ser escollits per més de 2.400 persones que van confiar en la nostra ferma voluntat de representar les seves inquietuds i ens van demanar que treballéssim pel bé de les famílies de la nostra ciutat. Així ho hem fet; sense defallir davant de les dificultats que tots us podeu imaginar i que ja sabíem que ens trobaríem.

Durant aquests mesos hem treballat de valent a dins i a fora de l'Ajuntament, hem escoltat a veïns i veïnes, associacions, empreses i entitats i hem fet 18 propostes per la ciutat que no han estat acceptades ni pel govern ni per la major part de l'oposició només perquè les hem fet nosaltres (així mateix ho han manifestat obertament en diverses ocasions) però que, en canvi, després s'han dut a terme posant-se les medalles el mateix govern o d'altres grups de l'oposició. En tot cas, tant se val perquè, al cap i a la fi, el què nosaltres volem és que la ciutat guanyi en qualitat de vida i que es portin a terme plans, accions i iniciatives que augmentin el benestar de les persones de Sant Cugat (de fet, quan acabem el nostre propòsit marxarem o atorgarem el relleu a aquells que aportin noves idees i més vitalitat i força).

D'altra banda, i d'això també n'estem molt contents i orgullosos, hem aconseguit deixar sense efecte l'etiqueta "extrema dreta" perquè la gent ens ha conegut personalment, ha pogut tractar-nos cada dia, ha vist la nostra cordialitat, la nostra voluntat d'entesa i de col·laboració, ha percebut la nostra vocació de servei i ha pogut veure de primera mà que, certament, el nostre és un moviment conservador i radical (en tant que no canvia els seus principis) però mai extremista sinó que té un esperit en contra de tota forma de violència, que promou una concòrdia social totalment transversal i que disposa les propostes des del sentit comú.

Continuarem treballant durant aquesta legislatura per les nostres tradicions, pel nostre patrimoni humà i material, per les famílies, pel civisme, per la seguretat a la nostra vila i en favor de la llibertat davant d'un globalisme dictatorial que, sota l'aparença "bonista" de l'Agenda 2030, ens va prenent les llibertats de mica en mica i ens va ofegant econòmicament.

Ens hi trobaran sempre de cara: el nostre discurs i la nostra política és la mateixa en tots els organismes i institucions; podeu confiar en nosaltres.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.