Les coses clares


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 15/juny
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Anem per feina: cada vegada que posem una carpa informativa se'ns acosten persones valentes que volen mantenir una conversa amb nosaltres perquè no estan d'acord amb la insolidaritat, el racisme, l'homofòbia i que volen saber per quina raó menystenim les dones, els ciclistes o les plaques solars.

El lector que simpatitzi amb nosaltres somriu en llegir-ho, però el cert i trist és que aquesta és la percepció que ha aconseguit inocular la premsa al servei dels partits que mantenen engreixada la maquinària de propaganda contra els revolucionaris que els podem desmuntar els seus "xiringuitos".

Aprofitem, doncs, aquest article per fer saber a tothom (a grans trets) quin és el nostre ideari:

Treballem de valent per garantir la llibertat de les persones de bé, sense fer cap diferència per motiu de sexe, raça, ideologia o religió. Ras i curt.

Ara bé, treballem també per erradicar qualsevol xacra que pugui malmetre o comprometre la seguretat de tot allò que ens importa i que podríem resumir en dos grans pilars: les famílies i el nostre llegat cultural.

Així, doncs, ens trobaran sempre fent fora a tots aquells que vulguin acabar d'una manera o altra amb el que ens hem compromès a defensar. Farem fora a qualsevol persona que vingui a fer-nos mal, vetllarem perquè cada infant pugui tenir un pare i una mare, aplicarem tot el pes de la llei a tot home i tota dona que maltracti la seva parella, desmantellarem els lobbies que utilitzen l'excusa del clima per esmicolar les nostres consciències i culpabilitzar-nos per vendre'ns els seus productes i per encarir-nos els béns de primera necessitat com l'electricitat i l'aigua.

Ben segur que si ens heu llegit fins aquí, molts pensareu: "culleres, jo amb això també hi estic d'acord!". Clar que sí, perquè és lògic i assenyat. És el mateix que ens diuen tots aquells valents que se'ns acosten per debatre i escoltar-nos, sabent dissentir d'una opinió imposada de forma molt subtil però diabòlicament eficient.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.