La globalització i l'Agenda 2030


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox


Publicat: el 30/mar/24
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La globalització, lluny d'apropar-nos els uns als altres, ha fructificat en altres direccions que han requerit nous esquemes de govern i nous paradigmes socials que en garanteixin la continuïtat. L'objectiu és respondre a les exigències financeres i a l'afany lucratiu de les elits de l'Agenda 2030. Per fer-ho, sembla imprescindible comptar amb una població poc crítica i que accepti infligir el càstig als dissidents.

A priori, en una societat democràtica com la que es pretén hom voldria pensar que resultaria difícil trobar-hi adeptes, però resulta que no és així, sinó que els plans es maquillen amb semàntica i retòrica humanista i ecologista i, de cop i volta, hi ha un bon grapat de persones i institucions que els defensen i els volen imposar.

Hi podria haver la possibilitat d'estar patint un adoctrinament subliminar a través de diferents mitjans per promoure relacions de submissió entre el poble i algunes institucions?

Pensem-hi, perquè en tot cas, seria una estratègia eficaç pel manteniment del Nou Ordre Mundial de l'Agenda 2030 però extremadament tòxica per la resta de la humanitat.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.