Vall de la Innovació


  • Comparteix:

albert.salarich

Albert Salarich

Regidor d'Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia (Junts)


Publicat: el 29/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Durant les darreres dècades, la vall on vivim i el nostre entorn s'ha convertit en un centre empresarial i emprenedor de Catalunya. Aquesta transformació ha estat impulsant l'activitat empresarial i la innovació, i fa que Sant Cugat, avui, sigui un dels motors rellevants del país.

Sant Cugat acull més de 3.000 empreses i un munt de grups d'interès empresarial, des de centres d'innovació fins a universitats, amb potencial per convertir-se en una vall ben connectada i amb un impacte internacional significatiu de primer nivell.

Com Ajuntament, el nostre objectiu és fomentar la col·laboració per a un futur innovador. Hem de tenir una promoció econòmica d'empresa, d'innovació i d'internacionalització de la ciutat preparada per donar respostes als reptes d'avui però també als dels anys vinents, i que pugui enfortir contínuament aquest ecosistema, encenent la capacitat innata de la ciutat o bé contribuint a retenir el seu talent. Evolucionant cap a una administració competitiva i actuant amb el lideratge que ens correspon com a motors del país.

Sant Cugat ha de ser una ciutat que lideri en excel·lència, un referent en emprenedoria i innovació en l'àmbit nacional i internacional. Ho podrem fer creant nexes en un sistema que impliqui tots els agents, contribuint a generar un entorn col·laboratiu que aporti valor afegit al nostre ecosistema. Treballant perquè l'administració sigui un soci més del teixit econòmic que pugui generar mecanismes i recursos que puguin implicar també d'altres administracions (país, estat, Europa...).

I contribuir activament a generar una vall de la innovació europea que aporti qualitat de vida de la ciutadania.

ALBERT SALARICH és regidor d'Empresa, Innovació i Internacionalització i Energia (Junts)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.