GRÀCIES, Cita Bestial!


  • Comparteix:

bibiana.navarro

Bibiana Navarro

Mestra i membre de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS)


Publicat: el 11/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

'Ell és el Gus, jo soc la Candela, i el vaig adoptar fa 2 anys. A mi m'ha canviat la vida i estic segura que hi ha molta gent que vol viure la mateixa experiència. Per això vull que tothom tingui l'oportunitat de trobar i conèixer el seu gos perfecte.'

Aquest dimarts TV3 va donar llum a un nou programa inèdit al nostre país en el qual la missió és promoure adopcions responsables i generar amors per sempre. Gràcies a la comunió entre "Cita Bestial", TV3 i les protectores d'animals d'arreu de Catalunya, podrem gaudir, aprendre, empatitzar, riure, plorar, patir, emocionar-nos, somiar..., a través dels ulls i les vivències d'un seguit de preciosos i precioses Canis familiaris amb vides més o menys doloroses, abans d'arribar a les protectores, i amb unes ganes més que boges de trobar algú que els estimi tan incondicionalment com ho fan ells.

Repartit, de moment, en 8 capítols, veurem experiències de tota mena: dificultats, bones companyies, canvis, família, oportunitats, reptes, superacions, emocions intenses; i podrem aprendre l'etologia del gos, trucs d'ensinistrament sempre amb premis, els ajuts de veterinàries en casos de dificultats en el dia a dia, el passeig actiu i agradable, els diferents caràcters i afinitats entre gos i persona, els finals feliços i també els no compatibles.

Un dels trets que més m'ha agradat, que ja avanço que m'ha agradat tot, és la insistència de la Candela, com a conductora del programa, i les educadores canines que hi surten com l'Ingrid, en fer saber prendre una decisió final correcta sempre tenint en compte, en primer lloc, el benestar animal i advertint de les condicions que cal complir per poder adoptar un gos: els beneficis, els compromisos i també les dificultats.

Veieu aquest programa, el recomano fervorosament, a veure si se us fa tan irresistible com a mi i acabeu veient 4 capítols seguits! Aquelles qui teniu ànimes canines, animalistes empedreïdes com jo, gaudireu del missatge que es desprèn en cada capítol, no és un 'reality show' per tenir el màxim d'audiència, no, és un programa educatiu, divulgatiu, real, emocional, vivencial, sentimental... es nota que la intenció és pura, dolça, contundent, generosa i ètica.

"Ah, i, per cert, sempre que pugueu adopteu, no compreu", Gràcies, Candela, Gràcies, TV3!!!

BIBIANA NAVARRO ARGELICH és Mestra i membre de la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.