Què hem d'esperar del 2024?


  • Comparteix:

alvaro.benejam

Álvaro Benejam

Regidor i portaveu del grup municipal del PP


Publicat: el 11/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara que el Nadal ha passat, el Partit Popular de Sant Cugat té diverses esperances per aquest nou any que comença. Com a la vida tot és assolir fites, esperem que diverses de les coses que creiem indispensables per a Sant Cugat siguin implementades o posades en marxa. I no ens estem referint a grans objectius d'infraestructures o projectes, que ja sabem que seran impossibles donat l'estat paupèrrim que ha quedat l'economia de l'Ajuntament després de quatre anys del govern tripartit d'esquerres (ERC, PSC i CUP), que sembla que hagi passat per la nostra ciutat Àtila i els Uns.

Ens referim a les coses bàsiques que la ciutat necessita, i que no poden esperar més, com són la correcta neteja dels carrers, un pla de xoc d'arranjament de voreres i calçades en mal estat, un millor servei de recollida de brossa i elements voluminosos, major seguretat augmentant els efectius policials i una bona gestió econòmica que permeti que hi hagi equilibri pressupostari entre ingressos i despeses.

Juntament amb altres qüestions que caldria afegir fent un major detall, aquestes serien les coses que el nostre partit demana el 2024, posant les bases perquè el mandat 2023-2027 sigui aprofitat, i que no passi com el 2019-2023 en què la ciutat ha retrocedit en tot menys en nombre d'habitants.

Feliç 2024 a tothom.

ÁLVARO BENEJAM, regidor i portaveu del grup municipal del PP



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.