Nadal. El miracle de la maternitat


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox Sant Cugat


Publicat: el 23/des/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Demà, quan sigui freda matinada, farà 2024 anys d'un miracle: el naixement de Jesús. Un miracle que es repeteix cada dia arreu del món cada vegada que una mare porta al món un nou infant, mostra de la confiança que Déu continua dipositant en nosaltres.

Durant la gestació, la dona, privilegiada portadora d'aquesta nova existència, ha viscut plena de vida i els batecs del cor de la criatura han sigut la melodia que l'han acompanyada en l'espera: com un santuari de creació, el seu cos acull el tresor més preciós i delicat i es converteix en el bressol natural d'una altra ànima.

Aquest regal tan bonic per moltes, malauradament, representa una difícil quimera per d'altres: la por, els dubtes i les dificultats es converteixen, aleshores, en l'obstacle que confon i que desorienta. Mal aconsellades, per desconeixement, o per la raó que pugui ser, algunes mares no poden continuar endavant.

Des de Vox hem demanat al govern municipal que declari la nostra ciutat com a ciutat en favor de la vida i que des d'afers socials oferim altres opcions i recursos a les mares que es troben amb dificultats posant-les en contacte amb tot l'ampli ventall d'entitats que hi ha per ajudar-les en la maternitat.

No ens han volgut fer costat i han decidit girar l'esquena a aquelles mares de Sant Cugat que es troben en aquesta situació de vulnerabilitat emocional. No hem obtingut el suport necessari del nostre govern i hem perdut, tots i totes, l'oportunitat de contribuir al miracle de la vida a la nostra ciutat.

Continuarem treballant sense defallir, esperonats per l'esperança que ens transmeten els infants que sí que han pogut néixer i que ens recorden l'alegria que devia sentir aquella jove de pell bruna que es deia Maria, ara fa 2024 anys.

Bon Nadal.

JORDI GUIRADO és regidor de Vox Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.