El pla de dinamització escolar municipal, que fins al curs passat oferia a les escoles 210 activitats i fomentava el treball en xarxa i la compartició de recursos i metodologies, ha passat a millor vida. Sembla que també haurem de ser les famílies les que haurem de pagar per activitats que dinamitzaven les escoles, donaven suport a la tasca dels docents i enfortien el procés educatiu de les nostres filles i fills.
Els vetlladors que feien acompanyament en determinades activitats a l'alumnat que ho requeria en molts casos ja no hi són. La col·laboració de museus (com el d'art tèxtil) o altres institucions culturals municipals amb les escoles és testimonial o nul·la. La xarxa d'escoles bressol públiques, tot i majoritàriament moderna, és del tot insuficient i està mal estructurada. Caldrà veure què fa l'Ajuntament després de la recent resolució del jutjat en el cas de l'escola La Mirada.
Estarem atents per intentar evitar que també caigui el projecte que es fa a les escoles públiques per detectar trastorns del neurodesenvolupament. Denunciarem el llarg etcètera de deficiències, carències i inoperàncies d'una regidora, la Sra. Ardid, que òbviament creu que Sant Cugat és un paradigma de benestar, però només per qui s'ho pot pagar.
MARCOS CAMARZANA és activista de Sant Cugat En Comú Podem
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.