Llicències urbanístiques. Prioritat del Govern


  • Comparteix:

angel.pedros

Àngel Pedrós

Regidor de Junts d'Urbanisme i Medi Natural


Publicat: el 9/oct/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

A dia d'avui és ben sabut que a Sant Cugat hi ha una problemàtica greu en l'àmbit de les llicències urbanístiques. Una problemàtica que Junts per Sant Cugat, en el mandat anterior, ja vàrem assenyalar. Els terminis són completament excessius i estan suposant un greuge a nivell de ciutat, posant en risc i paralitzant iniciatives de la ciutadania, comerços i empreses de la ciutat.

Sant Cugat és una ciutat plena de vida on neixen multitud de projectes urbanístics, socials, culturals i econòmics. Uns projectes que sovint necessiten la concessió d'una llicència urbanística en un termini raonable de temps. L'Ajuntament té el deure de vetllar perquè així sigui, esdevenint un veritable element facilitador de l'activitat econòmica a la ciutat, acompanyant tots els projectes des de l'administració, agilitzant tots els tràmits i facilitant l'ajuda necessària per fer-los realitat. Generant riquesa a la ciutat, atraient inversions i millorant la vida dels veïns i les veïnes.

El govern municipal ens hem posat a treballar des del minut zero amb aquest objectiu. Fent un esforç per modernitzar l'administració pública i poder fer efectives les llicències en el menor temps possible. Hem posat fil a l'agulla, analitzant i fent una primera diagnosi dels fluxos i les complexitats tècniques. Una de les prioritats de l'actual govern municipal és assolir amb la màxima immediatesa aquesta agilització de la concessió de les llicències urbanístiques.

Ens hi hem compromès i complirem. Estem treballant cada dia des de la regidoria que tinc l’'honor d'encapçalar, amb tot l'equip tècnic i també la gerència municipal, per aconseguir-ho.

Àngel Pedrós és regidor de Junts d'Urbanisme i Medi Natural



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.