L'escola La Mirada


  • Comparteix:

jordi.guirado

Jordi Guirado

Regidor de Vox a Sant Cugat


Publicat: el 29/jul/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Abans del descans d'estiu toca fer un repàs a la nostra encara incipient trajectòria com a grup municipal. Hem atès la nostra dedicació política en benefici de les famílies de Sant Cugat; van ser moltes les que van llegir el programa que la nostra formació tenia per desplegar a la ciutat i van fer-nos suport i confiança en les darreres eleccions municipals on la formació va obtenir els dos regidors que els representem.

Així doncs, sempre resulta reconfortant que les nostres idees siguin acollides i encara més gratificant resulta constatar que es duen a terme; en aquest sentit celebrem que el govern de la nostra ciutat hagi fet seva una reivindicació que portàvem al nostre programa i que les famílies de Sant Cugat ens havien demanat amb insistència que abanderéssim: es tracta de la proposta de buscar una nova ubicació per començar a construir l'escola La Mirada i descongestionar aquesta necessitat que l'anterior govern tenia bloquejada deixant desatesa a una part important de les famílies de Sant Cugat, en aquest cas i de forma especialment greu, en una decisió que afectava als nostres infants.

Així doncs, felicitem al grup de govern per aquesta decisió i reafirmem la nostra voluntat de treballar pel benestar de la ciutadania amb qui materialitzi les nostres propostes i reclamacions per sobre de sigles, ideologies i afinitats polítiques. Moltes gràcies a tots els qui fem de la política una eina en favor del Bé i de la concòrdia.

JORDI GUIRADO CABANAS és regidor de Vox a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.