Un camí cap al progrés i la llibertat

Juan José Prieto Contreras

Juan José Prieto Contreras


Publicat: el 6/jul/23
Opinió| Columnes

Si us plau, permeteu-me que us acompanyi en un fascinant viatge, el destí del qual no és un altre que el benestar que tots busquem. Un destí de progrés i llibertat.

Ens endinsem en una petita localitat, on les seves comunitats floreixen i l'esperit emprenedor és viu en cada cantonada. Aquí, la responsabilitat individual és fonamental i cada ciutadà posseeix el poder de construir el seu propi destí.

A mesura que avancem per aquest camí, descobrim una economia pròspera i en constant evolució. Un sistema que advoca per la competència justa i la mínima intervenció estatal. En aquest lloc, les empreses prosperen, generen ocupació i permeten a cada individu obrir-se camí cap a l'èxit.

Continuem el nostre recorregut i arribem a una avinguda icònica que simbolitza els valors fonamentals d'igualtat i justícia. Aquí, la llibertat és el principal lema i cada persona somriu sabent que els seus drets són respectats i protegits. No importa l'origen, la religió o l'orientació sexual, tots tenen la possibilitat de florir en igualtat de condicions.

Avancem amb pas ferm i ens topem amb una destacada comunitat educativa. Aquí, els joves adquireixen coneixement i experiències que els permeten enfrontar els desafiaments del món amb confiança i determinació. Una política educativa que promou l'excel·lència i el mèrit s'erigeix com el pilar fonamental per al desenvolupament d'una societat preparada i forta.

Finalment, arribem al nostre destí, una nació on la llibertat flueix per cada racó i on el progrés és una realitat palpable. Però, quin és el nom de la ideologia que ens ha portat per aquest camí d'esperança i il·lusió, ens referim al liberalisme.

Gràcies per compartir amb mi aquest viatge, el liberalisme té aquesta destinació. És a través dels seus principis i enfocaments que trobem sentit a un futur on la llibertat i l'èxit són accessibles per a tothom.

Us convido a considerar aquesta opció política, a unir-se a aquest moviment a la recerca d'un món millor, potser un somni. Cada vot, cada història i cada persona marcarà la diferència. Junts construïm un demà més pròsper i lliure!

Celebrem la diversitat, el respecte i la inclusió que el Partit Popular ens ofereix. El camí cap a la llibertat està al nostre abast, i comença aquest 23 de juliol!

És el moment. Es el momento.

JUAN JOSÉ PRIETO CONTRERAS és membre de la Junta Local del PP de Sant Cugat